Kövess minket Facebookon!

Cégünk bemutatkozik

A teljes egészében hazai magánszemélyek által alapított Pandan Kft részeként mi vagyunk Magyarország egyik meghatározó flexibilis élelmiszeripari csomagolóanyag gyártó vállalata.
A több mint 20 éves jelenlétünk  a Flexo színnyomtatás területén minden esetben a lehető legjobb grafikai minőséggel és termék prezentációkkal segíti partnereinket a piaci sikerek elérésében.

Az oldószermentes laminálás szakértőiként nagy sikereket értünk el a különböző barieritású anyagstruktúrák fejlesztésében, hála szoros kapcsolatainknak gépeink valamint felhasznált anyagaink gyártóival. Munkánkat folyamatos innováció és kutatás segíti melyek eredményeiből ügyfeleink profitálhatnak.

Konfekcionáló üzemünkben a legkülönbözőbb méretű és felhasználású vákuum és zsugortasakok mellett a modern piaci igényeknek megfelelő talpas (álló), simítózáras és perforált tasakok készülnek.

Integrált irányítási rendszerünk megfelel az ISO 9001:2008 és az ISO 14001:2004 szabványok előírásainak. A megfelelő élelmiszerbiztonság érdekében 2005 óta alkalmazzuk a HACCP alapelveit, valamint a BRC csomagolóanyagokra vonatkozó előírásait.

Szakképzett csapatunk készséggel segíti ügyfeleinket az elvárásoknak leginkább megfelelő struktúrák kiválasztásában ezzel segítve őket a megfelelő marketing döntések meghozatalában.

Legyen Ön is partnerünk, használja termékeinket melyeket a legmodernebb technika, és a tradíciók tiszteletének ötvözése eredményezett.

Pandan Kft letölthető prospektus


Célok és kihívások

Célunk, új technológiák és modern anyagok felhasználásával a folyamatosan változó piaci igényekhez igazított, partnereink piaci sikereit elősegítő struktúrák létrehozása.
Mint tudjuk, a műanyag csomagolások egyre népszerűbbek, könnyű és változatos formakialakítási lehetőségeik és kiváló alkalmazástechnikai tulajdonságaik miatt. Felhasználásuk - az új csomagolási eljárások révén - forradalmasította az élelmiszerek csomagolását; segítik a minőség megőrzési idő meghosszabbítását, az élelmiszerbiztonság fokozását.
Üzleti partnereinkkel kialakított közös célunk: a csomagolóeszköz ne csak védjen, hanem a termékből származó, a csomagolóeszköz által közvetített vizuális és tapintásos élmény segítse elő a fogyasztó vásárlásra késztetését.

 

Cégünk vezetői

Kupi Kálmán

Szeretettel köszöntöm a Pandan Kft Csomagolóeszköz Gyárának megújult honlapján. Cégünk az elmúlt évek sikereinek köszönhetően Magyarország egyik legnagyobb élelmiszeripari csomagolóanyag producereként teljeskörű megoldásokat kínál partnereinknek.
Weblapunkat azon célból hoztuk létre, hogy segítségére legyen meglévő és leendő ügyfeleinknek szerteágazó termék és szolgáltatásskálánk megismerésében. Fontos számunkra, hogy partnereink minden körülmények között a legkorszerűbb, az adott feladathoz leginkább alkalmazkodó csomagolóanyagot használva érjék el piaci sikereiket.
Mi mindenre találunk megoldást!
Üdvözlettel:

Kupi Kálmán


bővebb információ